Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Burası Haftasonu - 19 Nisan 2020 (Koronavirüsün aşısı ne zaman bulunur?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Kolonya fiyatları arttı mı? Kolonyaların birbirinden farkı ne? Alkol dereceleri ne ifade ediyor? Kolonya virüsleri öldürür mü? Virüse karşı kolonya mı, sabun mu? Fazla kolonya zarar verir mi?  Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda, Kolonya Üreticisi Kerim Müderrisoğlu anlatıyor.

        Kısıtlama sonrası en çok ne satıldı? Marketlerde en çok satan ilk 5 ürün ne? Ürün tedarik sorunu var mı?  PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Virüslerle mücadele nasıl yapılmalı? Türkiye pandemiye ne kadar hazırdı? Koronavirüsten ne zaman kurtulacağız? Güncel veriler ne söylüyor? Yoğun bakım yataklarının doluluk oranı ne? İkinci ve üçüncü dalga gelir mi? Kaç sağlık çalışanı enfekte? Koronavirüs aşısı Eylül ayına yetişir mi? İlaç, tedavi ve aşı çalışmaları hangi aşamada? İlk bulunan aşı tam etki gösterir mi? Üzerinde çalışılan aşıların başarı oranı yüksek olur mu? Koronavirüsün aşısı ne zaman bulunur? Çalışmalar nasıl gidiyor, insanda denenmeye başlandı mı? Koronavirüsün ilacı var mı, yok mu? Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        23 Nisan kutlamaları yapılacak mı?  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Burası Haftasonu’nda açıklıyor.

        BAKMADAN GEÇME