Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Açık ve Net - 6 Mart 2022 (Ukrayna'nın savaş gücü ne?)

        Karadan ilerleyiş ne aşamada? Sahada neler yaşanıyor, Rus askerleri nereye ulaştı? 65 km’lik Rus konvoyu nerede? Putin’in işgal planı ne? Batı “Uçuş Yasağından” neden kaçıyor? Ukrayna’nın savaş gücü ne? Putin’in barış şartı ne? Barış ihtimali ne? Rusya işgalin bitmesi için hangi şartlar öne sürüyor? Putin aslında ne istiyor? Rusya neden nükleer satralleri hedef alıyor? Putin’in kaybetme ihtimali ne? 2. Soğuk savaş kaç yıl sürer?

        Ukrayna’nın hava gücü ne? Mülteci sayısı ne kadar oldu? Ukrayna’dan kaç kişi ayrıldı, hangi ülkelere gitti? Avrupa krizi nasıl aşacak? Mülteci sayısı ne kadar oldu? Ukrayna sınırında neler yaşanıyor? Kiev düşüyor mu? Ukrayna’nın başkentinde son durum ne, Rus askerleri nerede? Şehir savaşı başlıyor mu? Ukrayna’nın başkentinde son durum ne, Rus askerleri nerede? Sokak çatışmaları olacak mı? Ukrayna Rus konvoyunu neden vurmadı? Yeni bir çernobil olabilir mi? Batı Ukrayna’yı neden yalnız bıraktı? Ukrayna’nın savunma stratejisi ne?

        Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Konukları; Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Savunma Analisti Hakan Kılıç, Emekli Tuğgeneral Ali Er, Emekli Büyükelçi Aydın Nurhan, Habertürk Diplomasi Editörü Sena Alkan, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Dış Politika Enstitü Başkanı- ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Show Haber Editörü Cem Tekel, Gazeteci Gürkan Zengin ve Emekli Tuğgeneral- İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör yanıtladı

        BAKMADAN GEÇME