Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 12 Şubat 2022 (Rusya-Ukrayna savaşı yaklaşıyor mu?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Rusya-Ukrayna savaşı yaklaşıyor mu? Rusya, Ukrayna’yı işgal eder mi? Olası bir işgale karşı ABD hangi adımları atacak? ABD’de neler konuşuluyor? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Kış olimpiyatlarında neler oluyor? CRI Muhabiri Zhao Beibei, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Tatil fiyatları ne kadar arttı? Tatil maliyeti iki katına mı çıkıyor? Erken rezervasyona ilgi nasıl? Tatil anlayışı değişiyor mu? Turizmi nasıl bir sezon bekliyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda TÜROFED Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu anlatıyor.

        Zehirli mantar nasıl anlaşılır? Hangi mantarlar tüketilebilir? Türkiye’de hangi mantarlar bulunuyor? Mantarda nelere dikkat etmeli? Mantarın faydaları neler? Mantar tüketimimiz yeterli mi? Mantar nasıl tüketilmeli? Nadir mantar türleri hangileri? Ormandaki her mantar yenilebilir mi? Mikolog - Mantar Bilimci Jilber Barutçiyan, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Türk bilim insanının başarısı hangi hastalara umut olacak? Northwestern Üniversitesi Beyin Motor Nöronları Merkezi Doç. Dr. Hande Özdinler, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Esnaf hükümetten ne bekliyor? Yüksek gelen elektrik faturaları için çözüm önerileri ne? Yüksek faturalar nasıl düşecek? Esnaf için özel tarife olmalı mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Burası Haftasonu’nda değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME