Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 13 Şubat 2022 (Yüksek faturalar nasıl düşürülebilir?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’nin gündeminde neler var? ABD’de neler konuşuluyor? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Grip ve soğuk algınlığına hangi bitkiler iyi gelir? Bağışıklığı nasıl güçlendiririz? Hangi bitkiler vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir? En çok hangi bitkiler tüketiliyor? Zerdeçal lezzeti için mi, faydaları için mi tüketiliyor? Zerdeçal nasıl tüketilmeli? Zencefilin faydaları neler? Bitki çayları nasıl hazırlanmalı? Hangi bitkilerle hazırlanan çaylar iyi gelir? Öksürük için ne tüketilmeli? Hangi bitkilerle hazırlanan karışım öksürüğü geçirir? Doğal antibiyotikler neler? Tıbbi Aromatik Bitki Uzmanı Ayhan Ercan, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Yeni nafaka düzenlemesi nasıl olacak? Nafaka sisteminde neler değişecek? Nafaka süreli mi olacak, süresiz mi? Nafaka süresi nasıl belirlenecek? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Hukukçu Kezban Hatemi anlatıyor.

        Yüksek faturalar nasıl düşürülebilir? Kafe ve restoranda saatlerce oturma dönemi bitiyor mu? Yüksek faturalar neleri değiştirdi? Yaşam alanlarında hangi tasarruflara gidildi? Enerjiyi nasıl verimli kullanırız? Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME