Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Cumhurbaşkanı seçimi nasıl olacak? | Açık ve Net - 27 Mayıs 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'e İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu üyesi Prof. Dr. Bahadır Erdem konuk oluyor.

        İYİ Parti'nin parlamenter sistem önerisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meral Akşener'e yönelik protesto için "daha neler olacak" sözlerine, Millet İttifaki'nin genişlemesi için olası senaryolardan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'e özel açıklamalarına kadar

        Açık ve Net'te Bahadır Erdem: "Geldiğimiz nokta çok çirkin. Bu kişi partiyle bir araya gelmiş ve AK Parti lehine mitingler yapmış. İddiaları dikkate alınmalı. Savcıların soruşturması gerekiyordu"

        Açık ve Net'te Bahadır Erdem: "Venezüella'da yakalanan eroin iddiası en önemlilerinden biri. Emniyet için ortaya çıkarması çocuk oyuncağı olmalı. Artık mızrak çuvala sığmıyor"

        "Sayın Akşener'e yapılan organize bir saldırıydı ve provokasyon vardı. Neden gitmesin? Halk onu kucakladı. Sayın Erdoğan'ın açıklamaları çok talihsizdi, üzüldüm" Açık ve Net'te Bahadır Erdem, Rize'deki protesto ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını yorumladı

        Açık ve Net'te Bahadır Erdem: "Herkesin anlayacağı şekilde yazdık. Ülkemizde barış olsun istiyoruz. İnsanlar gülmez oldu. Ekonominin kötü olmasının nedeni şu anki sistem. Bunu düzelteceğiz. Denetlenmeyi sağlayacağız"

        Kübra Par soruyor; İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bahadır Erdem yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME