Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Gece Raporu - 12 Mart 2020 (Koronavirüse karşı nasıl beslenmeli?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Hastalığın Türkiye'de belirlenmesinin ardından koronavirüs önlemleri artırılıyor. Beştepe'deki koronavirüs toplantısı tam 5 saat sürdü ve toplantıdan geniş bir önlem paketi çıktı. Okullar tatil edildi, maçlar seyircisiz oynanacak. Koronavirüs alarmı nedeniyle marketlere akın sürdü, kolonya tüketimi katlandı.

        Eğitimde koronavirüsü alarmı! Tatil koronavirüse çözüm olur mu? Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Tezer anlattı.

        Uzaktan eğitim nasıl yapılacak? MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin okullara koronavirüs tatili değerlendirdi. Koronavirüse karşı nasıl beslenmeli? Koronavirüsle bilimsel mücadele nasıl? Koronavirüse karşı yaşamsal uyarılar neler? Yaş gruplarına göre koronavirüs mücadelesi nasıl olmalı? Biyomedikal ve Anti-Aging Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu anlattı.

        Koronavirüs İtalya'da hayatı durdurdu! Ülkede koronavirüs nedeniyle ölü sayısı her geçen gün artıyor. Karantina altında hayat nasıl devam ediyor? Türkler ne yapıyor? Son durumu İtalya'da yaşayan Avukat Özgün Altop aktardı.

        ABD'de koronavirüse karşı acil durum! Koronavirüs ABD'de ilk günler önemsenmedi ama şimdi tam anlamıyla her şey alt üst oldu. Avrupa'dan girişler yasaklandı, acil durum ilan edildi, dünyanın en büyük organizasyonlarından NBA bile durdu. Son durumu Voice of America Türkçe Editörü Mehtap Çolak aktardı. 

         

        BAKMADAN GEÇME