Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Nedir Ne Değildir - 2 Haziran 2022 (6’lı masa toplantısında 7 saat ne konuşuldu?)

        Altılı masa adaylığında kim daha şanslı? İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu, Yavaş mı kabul görüyor? İmamoğlu ve Yavaş denklem dışı mı? 6'lı masadan Kılıçdaroğlu çıkar mı? CHP Genel Başkanı "Seçilecek İsim" kriterine uyuyor mu? CHP lideri aday mı, değil mi? CHP'den gelen "Kılıçdaroğlu" sesleri nasıl yankılanıyor? Akşener adaylığı düşünüyor mu?

        6'lı masa ne zaman aday belirler? Adayda uzlaşılabilecek mi? 6'lı masada 7 saat ne konuşuldu? "Yürütme Yetkisi" olmayacak adayı kim olur? Masa ittifaka dönüşür mü, aday ne zaman konuşulacak? Hangi aday daha şanslı? Hangi aday yetkilerini devreder? Seçmen altılı masadan "İlkeler" mi, "Aday" mı bekliyor? 10 Maddelik "İlkeler ve Hedefler Bildirgesi" ne diyor? Seçimin gündemi ne olacak? Sistem konusu halkın gündeminde mi? Parlamenter sistem konusunda vatandaş ne düşünüyor? Halkın önceliği ekonomi mi, sığınmacılar mı, güvenlik mi? Vatandaş güvenlik ve adaleti ne kadar önceliyor? Seçmen Cumhur ve Millet ittifaklarını nasıl izliyor? Halk sorunlara çözümü kimde görüyor? Seçime bir yıl kala kamuoyu araştırmaları ne söylüyor?

        Nedir Ne Değildir'de Mehmet Akif Ersoy sordu... Konukları: GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, OPTİMAR Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME