Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Nedir Ne Değildir - 20 Ekim 2022 (Fakıbaba yola nasıl devam edecek?)

        Parti değiştiren istifa etmeli mi? Milletvekilliğinden istifa etmek etik bir zorunluluk mu? Transfer ve istifalar siyasette nasıl yankılanıyor? Vekil transferinin devamı gelir mi? Transfer ve istifalar nasıl yanıtlar alıyor? Neden transfer kararları alınıyor? Transferi konuşulan vekiller kim? Seçim yaklaşırken yeni vekil istifaları bekleniyor mu? Vekil transferi oy kazandırıyor mu? Partiler arası geçişler seçim sürecini nasıl etkiler? "Aday" oy tercihinde ne kadar etkili?

        Fakıbaba yola nasıl devam edecek? İYİ Parti’ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba, NedirNeDeğildir'de soruları yanıtladı.

        Siyasete "Hamburger" damgası... Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti neden tartışma konusu oldu? Diğer partilerin ABD ziyaretinin farkı neydi? CHP Lideri ABD ziyaretiyle ilgili eleştirilere hangi yanıtı verdi? İktidar Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini nasıl yorumladı?

        İYİ Parti'de "Akşener" sesleri... Lütfü Türkkan'ın "Cumhurbaşkanı" paylaşımının anlamı ne? Akşener aday mı olacak?

        Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy sordu; Akademisyen Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Eski Kültür ve Turizm Bakanı/ Hukukçu Ertuğrul Günay, Demokrat Parti Sözcüsü Doç. Dr. Neslihan Çevik, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Akşam Gazetesi Yazarı Dr. Taceddin Kutay, Ahmet Eşref Fakıbaba yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME