Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Öğretmen ataması sorunu var mı? | Nedir Ne Değildir - 1 Temmuz 2021

        Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy, konukları New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Şirin, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, Sodimer Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile konuştu.

        Öğretmen ataması sorunu var mı? Eğitim sistemi iyi mi, kötü mü? Türkiye'de eğitim politikaları nasıl, başarılı mıyız? LGS soruları nasıldı? Merkezi sınavsız sistem olur mu? Sınav kaldırılırsa yerine ne getirilebilir? Başka ülkelerde üniversiteye giriş sistemi nasıl?

         

        Eğitimciler LGS sorularını nasıl buldu, sonuçlar ne diyor? Nasıl bir sınav sistemi olmalı? Nedir Ne Değildir'de Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın soruları yanıtladı

         

        Sınav kaldırılırsa yerine ne getirilebilir? Başka ülkelerde üniversiteye giriş sistemi nasıl? New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Şirin Nedir Ne Değildir'de yanıtladı: "ABD'de sınavsız başvuruda kapsamlı dosya isteniyor"

         

        LGS soruları nasıldı? Merkezi sınavsız sistem olur mu? Nedir Ne Değildir'de SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan: "Sorular daha çok seçici oldu. Türkiye'de liyakat ve yerleştirme sorunları var"

        Öğretmen ataması sorunu var mı? Eğitim sistemi iyi mi, kötü mü? Türkiye'de eğitim politikaları nasıl, başarılı mıyız? Prof. Dr. Erhan Erkut Nedir Ne Değildir'de soruları yanıtladı

        BAKMADAN GEÇME