Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Teke Tek Bilim – 10 Ocak 2021 (Aşı karşıtlığı nasıl önlenir?)

        Fatih Altaylı ile Teke Tek Bilim’de kısıtlamaların yakın tarihte kaldırılması doğru mu; aşı yaptırmayanlar için kısıtlama sürmeli mi ve aşıya erişim hangi merkezlerde, nasıl sağlanacak sorularına yanıt aranıyor

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Murat Akova: "10 binden fazla gönüllü aşı oldu. Şu ana kadar görünen Çin aşısı yüzde 91,25 etkili. Ciddi bir yan etkisi yok"

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz: "Son derece detaylı çalışmalar yapıldı. Aşılar beklediğimizden daha etkili oldu. Kesinlikle güvenilir. Çin aşısının daha kolay bulunabilir olması da büyük avantaj"

        Teke Tek Bilim'de Prof. Dr. Sait Gönen: "Hasta sayılarında çok ciddi azalmalar var. Hastanemizde kimseye yerimiz yok demiyoruz artık. Pozitif hasta oranı yüzde 20'den yüzde 5'e düştü. Tünelin sonunda aşı da göründü. Hangi aşı gelirse olmalıyız"

        Fatih Altaylı soruyor; Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi-İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Yavuz Şimşek, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı-Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen Yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME