Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 24 Eylül 2020 (Uzaktan eğitimdeki sorunlar ne, nasıl çözülecek?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki ve Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - EBA'ya erişim sıkıntısı... Korona eğitimi nasıl etkiliyor? Uzaktan eğitimdeki sorunlar ne, nasıl çözülecek? Bilgisayar ve tablet fiyatları salgında arttı mı? Bazı şehirlerde yüz yüze eğitim başlatılabilir mi?

        - Koronavirüsle mücadele ne aşamada? Korona hangi sorunlara neden oldu? En çok nereye harcıyoruz? Koronavirüs dünyada gelir adaletsizliğini artırdı mı? Korona ekonomiyi nasıl etkiledi? Dünya işsizlikle nasıl mücadele edecek, ne yapılmalı? Korona kurallarına uymayanlara hapis cezası mı geliyor?

        - Bugün dünyayı neler bekliyor? Türkiye-ABD ilişkileri ne durumda? Akdeniz krizi çözülüyor mu? Türkiye-Yunanistan görüşmesi ne zaman yapılacak? Diplomasi masası nasıl kurulacak? Kriz nasıl çözülecek? Akdeniz için bölgesel konferans yapılacak mı? Türkiye-AB ilişkileri ne durumda?

        - Siyasette neler tartışılıyor? Enis Berberoğlu vekil olabilecek mi? AYM'nin 'hak ihlali' kararı sonrası süreç nasıl işleyecek?

         

        BAKMADAN GEÇME