Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuzcuoğlu ve at hediye eden sevgilisi Selim Kurtoğlu hakkında çok şey yazıldı çizildi. Ben hiç bu konu hakkında bir şey yazmadım. Çünkü bazı şeylerin yanlış gittiği aşikâr ortada. Bir de belli ki, İpek Tuzcuoğlu, Selim Bey’e âşık. Gözü hiçbir şey görmüyor, kulakları duymuyor. O belli ki, Selim Bey’e çok ama çok inanmış. Birçok kadın yaşamıştır bu durumu. Ta ki, kurtulduğu ana kadar inanır karşısındaki adama. O yüzden söylenecek hiçbir söz fayda etmez. Selim Kurtoğlu hakkında çok fazla iddia var. Hangisini yazacağımı da bilmiyorum. Ama tek bildiğim şey var ki, İpek Tuzcuoğlu’nun dikkat etmesi gerektiği. Yani balık baştan kokar. Eğer birisi hakkında hiç hoş şeyler söylenmiyorsa bilin ki, o insan bir daha düzelmez. Herkese tabii ki, bir kez bile olsa şans vermek gerekir ama anladığım kadarıyla, o şans Selim Bey’e diğer kadınlar tarafından çok kez verilmiş. Yani anlayacağınız “O at aslında benim” diyerek ortaya çıkan eski sevgili gibi çok kadın var. Ben çok acayip hikâyeler dinledim. Şaşırmadım çünkü maalesef etrafımızda, bu tarz erkeklerden çok fazla var. Bu arada Selim Bey’in 15 yaşında bir de kızı var. Onu üzmemek adına zaten burada duyduğum hiçbir şeyi yazmayacağım.

        AKLIMA TAKILANLAR

        ** Şahnaz Çakıralp şimdi, “Canımın derdindeyim. Boşanmaya çalışıyorum” diye bir ara şikâyet ettiği gazetecilere açıklama üstüne açıklama yapıyor. Oysa ki, Prof. Dr. Murat Öncel ile evleneceği zaman gazeteler işte tam da buna benzer haberlerle doluydu. Ama Şahnaz rahatsız olup, gazetecileri susturmak için araya bir sürü kişiyi sokmuştu. Oysa şimdi, “Ben bu evlilikte kandırıldım. Büyük bir hata yaptım ve boşanmak istiyorum” diye şikâyet ettiği gazetecilere demeç veriyor.

        ** Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel için söylenecek çok söz var. Ama artık kapatsak ve bu olayı tamamen unutsak daha iyi olacak. Yoksa Ali Taran’ın oğluyla basın toplantısı düzenlemesinden tutun da yaşanan birçok şey hakkında daha çok şey konuşmak gerek buna da hiç lüzum yok. En azından Selma Hanım’a saygıdan susmak gerek. Ve Ayşe Özyılmazel’in üç beş gün sonra duygulu bir yazı kaleme almaması için dua etmek gerek.

        İşte ‘hangover tatilleri’nin detayları

        ÇARŞAMBA günü “hangover tatilleri çok moda” diye yazmıştım. O kadar çok ilgilenen oldu ki, ben de topluca bilgi vereyim istedim. Efendim haziran başından bu yana yapılan hangover tatillerin yaratıcısı Travel Park’tan Barış İçli. Yedi kez düzenlemişler bu tatilleri. Tek gece süren hangover tatilleri 5 erkek ya da 5 kadından oluşuyor. Genellikle evlenecek kişinin haberi olmadan arkadaşlarının organizasyonu ile düzenlenen tatilde en son damat Kiev’de kaçırılmış. Yani anlayacağınız bu tatiller unutulacak gibi değil. Fiyatını da merak edenler oldu. Efendim eğer unutulmaz bir gece yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız kişi başı bin 500 ila 4 bin Euro arasında ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor. Yani hangover tatili hiç de ucuz değil, ama talep çok. Yani ben bu haberi yazdığım zaman inanın mailim kilitlendi. Barış da çok talep olduğunu söylüyor.

        Diğer Yazılar