Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslında lig benim için Sinan Gümüş’ün Alanya maçında 82. dakikada attığı golle bitti. Sonrası formalite maçlarıydı. Sadece Beşiktaş maçı önemliydi. Onda da Siyah-Beyazlılar kendi kendini yedi.

        Başlarında tecrübeli bir hoca ve arkalarında çok sağlam bir taraftar... Tamam belki işler kötü gidince öyle çok cazip seyirci durumuna gelmiyorlar. Ancak işler yolundaysa durdurulamaz oluyorlar. Tam bir güç. Tam bir 12. adam. Ve müthiş destek.

        Yani G.Saray’ın tüm camianın otomatik desteğe kilitlenmesiyle son maçlarda şampiyonluk vermesi hemen hemen olanaksız hale geliyor. O yüzden Sinan Gümüş’ün golü ligin kırılma golüydü.

        Tabii Fatih hoca faktörü bu lig için çok önemli. Herkesi çok iyi tanıyor. Bütün takımlar avuç içi. Ne yerler ne içerler, her şeyi biliyor ve tanıyor. Üstüne artı büyük tecrübeyi de koyun lig için gerçekten büyük fark oluşturuyor.

        Yıllardır motivasyon ustası deriz ama hep oyun taktik anlayışındaki “Kasparov” halini hep ikinci plana atarız. Bu sene ligi o özelliği ile kazandı. Bütün futbolcularını tornadan geçirir gibi tek tek elden geçirdi. Verimsizlerin verimini arttırdı. Kaybolup gidenleri geri çağırdı. Bütünlüğü sağladı. Terim bundan önceki şampiyonlukların çoğunu usta yıldızlarla kazandı. Ancak bu kez ustalık dönemini sergileyerek kendi emeği olan bir şampiyonluk yarattı.

        İşte kimileri geri gelir zirveye çıkarır, kimileri geri gelir dibe batırır. Umarım Fatih hoca bu konsantrasyonu ile ne kadar başarılı olduğunu her zaman hatırlar. Şimdi bakıyoruz ilk saniyelere. Rodrigues sıfıra giriyor içeride 4 oyuncu var. Gomis’in golünde de öyle. Takım hücuma kilitlenmiş. Sadece dikine oynamayı ve hep orada çoğalmayı hedefliyorlar. Bu özelliği G.Saray’ı zirve yaptı bu sene. Tabii bir de Gomis gibi bir golcün varsa her şey daha kolay oluyor.

        Şampiyonluk hayırlı olsun...

        RODRİGUES

        Sanki trafikte makas çekiyor. Topla bu kadar hızlı bir oyuncu kolay kolay bulunmuyor. Yeşil Burun’dan böyle futbolcu nasıl çıkmış hayret. Şampiyonluk katkısı için sayabileceğimiz 3 isim arasına net girer.

        LİNNES

        Mariano sakatlandığında G.Saray camiasının yüreği ağzına geldi. Ancak Linnes inanılmaz oynuyor. Aldığı her kuruşu hak etti. Gerçek bir profesyonel olduğunu gösterdi.

        Diğer Yazılar