Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyircisiz oynanan maçların tadı tuzu olmuyor. Futbolcuların itici gücü şüphesiz trübünleri dolduran taraftarlar. Dün de bu çok açık biçimde görüldü.

        Bursaspor, oyuna iyi başlayamadı. Geçen haftanın moralsizliğini atamamışlar. Yeşil-Beyazlılar’dan kendi sahasında oynadığı maçta daha farklı bir oyun bekleniyordu. İlk yarı süresince rakip takım Kayserispor atak futbolu ve hızlı hücumları ile dikkat çekti.

        Ertuğrul Sağlam, Bursa’da şampiyonluk yaşamış, işini iyi yapan genç bir teknik adam. Yeni kurulan takımda bir türlü istenilen organizasyon kurulamadı. Bir hafta çok iyi oynayan takım, sonraki maçta tam tersi bir performans sergiliyor.

        Hatırlayacağınız gibi Beşiktaş karşılaşmasında üst düzey bir futbol sergilemişlerdi. Aynı oyunu nedense sonraki haftalara yansıtamadılar. Aslında kadrodaki isimlere bakıldığında çok iyi futbolcular var. Eksik olan, takım olma ruhunu ve birlikteliğini bir türlü yakalayamamış olmaları.

        İlk yarıda atılan karşılıklı goller, kornerden gelen birbirine benzer pozisyonlardı. Stoperlerin hatalarını Dany ve Derley affetmedi. İkinci yarının başında Zeki’nin yaklaşık 30 metreden attığı şık gol Bursa’nın işini zorlaştırdı. Son 20 dakika rakip alanda daha çok oynamalarına karşın ceza alanı içinde etkili olamadılar. Kayseri’nin sert futbolu oyun planlarını bozdu. Kenarlardan orta gelmeyince kafa toplarında tehlikeli olan Necid etkili olamadı.

        Kendi sahasında Kayserispor’a yenilen Bursa’da kötü gidişi düzeltecek olan yine bu oyuncular ve teknik kadro. Motivasyon eksikliğini çözmek zorundalar.

        Diğer Yazılar