Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞROLLERİNİ Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Hatice Aslan'ın paylaştığı Lale Devri, tüm ayrılan oyuncularına rağmen üç sezondur devam ediyor. Aslında Lale Devri'ni bir pembe dizi olarak da tanımlayabiliriz. Çünkü senaryo dili ve olay örgüsü tamamen öyle ilerliyor. Neyse gelelim asıl konumuza... Lale Devri dizisini Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazıyor. Bu isimler size tanıdık geldi mi? Efendim, aynı kişiler aynı zamanda Karadayı dizisinin de senaristleri... Galiba bu sezon Karadayı başlayınca Lale Devri'ni iyice boşlamışlar. Çünkü cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde "Yok artık" dedirten şeyler yaşandı. Öncelikle bir erkek düşünün, 3 senede dört çocuk sahibi olsun... Sanırım anladınız, Çınar'dan bahsediyorum. Toprak, Çınar'dan olan çocuğunu yeni doğurmuştu ki, yeniden hamile kaldı. Böylece Çınar üç farklı kadından dördüncü çocuğunun sahibi olacak. İnsan düşünmeden edemiyor, Çınar'ın ne kadar bereketli spermleri varmış diye... Toprak, bu bölümde Yeşim'in hayaletini görmeye başladı. O sahnelerde hayaletin bir sahnede kumral, diğerinde sarışın olması gözümden kaçmadı. Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz haftalarda hemoroit ve bel fıtığı ameliyatı oldu. Kısa bir süre sonra da sete döndü. Yönetmen Murat Düzgünoğlu sahilde Çınar'ı uzun uzun yürütmüştü. Bence çok gerekli bir sahne değildi. Çünkü Tolgahan Sayışman yürümekte zorlanıyordu ve bu oyununa da yansıyordu. Dizinin sonunda Toprak delirdi ve hastaneye yatırıldı. Sonunda Toprak'ı da delirttiler. Ben de düşünmeden edemedim, Toprak delirmesin de kim delirsin? Bu senaryoyla yakında seyirci de delirir.

        Üstündağ'a alkış

        ASLINDA çoğumuz Mustafa Üstündağ'ı Kurtlar Vadisi'nin Muro'su olarak tanıdık. Muro gibi bir örgüt liderine öyle bir performansla hayat verdi ki, hepimiz Muro'yu sevdik. Şimdi Merhamet'te Sermet

        Karayel olarak karşımıza çıkıyor. Aslında Babür ama Narin'i elde etmek için Sermet olmuş. Dışarıdan bakıldığında Kötü Karakter ama Mustafa, Sermet'i o kadar insanlaştırıyor ki, Karton Karakter olmaKtan çıKıp çevremizden biri haline dönüşüyor. İşte bu da Mustafa'nın farKı... Sermet, son iki

        bölümdür sinir krizi geçiriyor. O sırada ağzından salyalar akıyor ama dünya umurunda değil... Kendi görselliğiyle o kadar ilgilenmiyor ki, bu oyununu inandırıcı kılıyor. Sermet, hem takıntılı, hem hasta, hem kötü işlere bulaşmış biri ama bir yandan da annesi ölen bir Rus kızına piyano dersleri aldırıyor. Narin'e o kadar âşıK ki, zorbalıK yapmak istemiyor. Sürekli, "Beni kendisi seveceK" diye haykırıyor. Biz de bir yandan ona kızıp diğer taraftan gülüyoruz. Bence Merhamet'in en çok öne çıkan isimlerinden biri Mustafa... Eminim, ilerleyen bölümlerde çok daha leziz sahnelerle karşımızda olacak.

        Evlilik Okulu başladı

        EVLİLİK Okulu, cuma akşamı Samanyolu TV'de başladı. Açelya AKKoyun ve HaKan Vanlı'nın başrollerini oynadığı Evlilik Okulu, sıcacık bir aile dizisi. Yapım şirketi de Mint. Yani Çocuklar Duymasın'la aynı şirket. Açıkçası ben dizinin oyuncularını, mobilyalarını ve senaryosunu Çocuklar Duymasın'a çoK benzettim. Ama bu hikâye her zaman işler. Evlilik Okulu, aile dizisi izlemek isteyenlere alternatif olacaktır.

        Diğer Yazılar