Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİMSE kusura bakmasın ama bu pazartesi akşamı Karadayı'yı izledikten sonra hâlâ Bergüzar Korel'in oyunculuğuna laf edecek varsa biraz ayıp eder. Çünkü fazlasıyla kendini ortaya koymaya başladı. Ne de olsa karşımda Kenan İmirzalıoğlu oynuyor, ben dursam da olur gibi bir tavrı yok. Gerçi hiçbir zaman olmadı. Ama özellikle bu hafta Feride'yi adeta hepimize yaşattı. Ben karşımda âşık, kırgın, kızgın, gözü kara bir Feride izledim. Üstelik hepsini aynı sahnede göstermeyi başardı. Duygu geçişlerinde hiçbir problem yoktu. Bence bütün kadınları da ağlatmayı başardı. Aslında size bugün başka bir konudan bahsetmek istiyorum. Bazen bir dizi izliyoruz ve oyuncular hakkında ahkâm kesiyoruz. Bunu çoğunlukla ben yapıyorum ve bazılarınız bana kızıyorsunuz. Ama bugün konumuz Bergüzar Korel. Karadayı ilk başladığında Armağan Çağlayan Twitter'dan "Bergüzar Korel'e oyuncu diyenin kalbini kırarım" diye yazdı. Ardından da Korel'in oyunculuğu tartışılmaya başlandı. Fakat birkaç hafta sonra bu tartışma kapandı. Çünkü aslında Korel'in kendisini ilk bölümlerde gösterememesinin nedeni senaryonun Feride'ye değil Mahir'e hizmet etmesiydi. Zaten o bölümlerde Feride ne yapsa Mahir'in ve babasının hikâyesinin önüne geçemezdi. Ne zaman Mahir yani Feride'nin bildiği adıyla Salih'le arasında aşk başladı, o zaman herkes Korel'in oyunculuğunu konuşmaya başladı. Çünkü senaryo ona da hizmet etmeye başladı. O da rolünün altından kalktı. Pazartesi akşamı Salih, Feride'ye Mahir Kara olduğunu itiraf etti. Bugüne kadar saf âşık Feride izledik. Şimdi hazırlıklı olun kızgın âşık Feride'yle bambaşka bir oyunculuk izleyeceğiz.

        Artık Survivor başlasın

        TAMAM Survivor'ı izliyoruz ama bir türlü eski tadı alamıyoruz. Sadece gönüllüler takımından Duygu'yu konuşuyoruz. Ünlüler takımındaysa her şey sütlimandı. Elemelerin başlamasıyla orası kaynamaya başladı. Ama gerçekten büyük bir çatışma izleyemiyoruz. Açıkçası çıkan tartışmalardaki sorunlar o kadar küçük ki, neden bu kadar uzadığını anlamak mümkün değil. Ben Irmak'la Nazenin, Dağhan'la Erhan arasındaki tartışmanın neden bu kadar uzadığını anlayamadım gitti. Cengiz'in ise hiç sesi çıkmıyor. Pazartesi akşamı Larissa elendi. Sanırım ünlüler takımından iki kişi daha giderse iki takımda beş kişi kalacak ve asıl Survivor o zaman başlayacak.

        Canan’ı çok özlemişiz

        Gülse Birsel hasta olduğu için pazartesi akşamı Yalan Dünya yoktu. Onun yerine Galip Derviş iki bölüm arka arkaya yayınlandı. İkinci bölümde konuk oyuncu Canan Ergüder'di. Behzat Ç.'nin savcı Esra'sını geçen haziran ayından beri ekranda göremiyoruz. Bu arada zaten güzeldi ama iyice güzelleşmiş. Galip Derviş'te oynadığı Leyla karakteri ona o kadar yakışmıştı ki, keşke devam etseydi derken buldum kendimi. Canan Ergüder'i ekranda görmeyi çok özlemişiz, en kısa zamanda iyi bir projede görmeyi bekliyorum.

        Diğer Yazılar