Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ben, son dakikaya bırakmayı sevmediğimden olsa gerek, yılbaşı alışverişine başladım. Bu alışveriş esnasında da çok şık hediye seçeneklerine rastladım. Eğer sizlerde benim gibi, son dakikaları sevmiyorsanız, ailenize, eşinize, sevgilinize, en yakın dostlarınıza ne alırım diyerek, hediye alternatifleri arasında kaybolmayın. İşte sevdiklerinize özel, birbirinden şık ve keyifli hediyeler.

        Kadınların kullanmaktan en çok haz duyduğu aksesuarlardan biri olan, şık bir çanta ideal bir hediye olacaktır. Baggu All Weather oversized çantalar tarz bir tercih olabilir. Maceraperest ve doğa tutkunu sevgilinize, The North Face’in kamuflaj temalı koleksiyonundan bir sırt çantası seçebilir, senenin en trend desenine sahip bir hediye ile onu mutlu edebilirsiniz. Casual tarzı olan eşinize, pek çok Hollywood starının da tercihi olan, Levi’s trucker jean ceket armağan edebilirsiniz. Motosiklet tutkunu sevgiliniz için, ünlü İtalyan motosiklet ikonu Vespa’nın, yeni yıla özel olarak hazırladığı koleksiyondan, şık bir sweatshirt alabilirsiniz. Annenize Vakko’nun farklı renk ve desen seçeneklerine sahip olan eşarbı ve çok şık bir yüzükten oluşan bir hediye seti armağan edebilirsiniz.

        Babanız için, tazelik hissi veren ve yeşili çağrıştıran ferah kokusuyla, modern ve şehirli erkekler için yepyeni bir parfüm olan Infiniti’yi tercih edebilirsiniz. Farklı ve ışıltılı bir aksesuar ile çizgi dışına çıkabilir, görkemli bir kolye armağan edebilirsiniz. Özel el boyaması ip ve kristalin bir araya geldiği, el yapımı sofistike bir kolye de, güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Toplantıdan toplantıya koşan, okuluna yetişmeye çalışan ya da özel bir randevusu olan stil sahibi erkeklere özel tasarlanan So Chic Gent saatler farklı ve albenili bir seçenek olacaktır. Her daim şık olmayı seven eşinize, adını ünlü best seller Fifty Shades of Grey’den ilham alarak alan koleksiyona ait, siyah saten bir pijama hediye edebilirsiniz.

        Bereketli bir yıl için, ünlü tasarımcı Bill Blass imzasını taşıyan ve yeni yıl rengi olan kırmızı, deri bir cüzdan anlamlı bir hediye seçeneği olabilir. Yeni yılın en şık kadını olması için ona, yine yeni yıl rengi olan kırmızı bir çift ayakkabı hediye edebilirsiniz. Emin olun çok mutlu olacaktır. Onu kış güneşinden koruyacak, aynı zamanda şıklığına şıklık katacak bir güneş gözlüğü de farklı bir hediye alternatifi olabilir. İddialı ve tarz kız arkadaşınız veya eşiniz için ise Ray Ban’in Flock Grey Mirror Violet güneş gözlüğünü tercih edebilirsiniz. Tarz sahibi bir erkeğe, verilebilecek en güzel kış hediyelerinden biri, modern formlu bir palto olacaktır. Son dönemlerde, bayanların gözde aksesuarları arasında yer alan yağmur botları da başka bir hediye seçeneği olabilir.

        Jean gömlekler bayanların da, erkeklerin de her dönem rahatlıkla kullanabilecekleri parçalar ve kesinlikle süper birer hediye seçeneği. Jean demişken, ister sevgilinize, ister kız kardeşinize ya da tercih ediyorsa annenize alınabilecek en kullanışlı hediyelerden biri de jean pantolon. Anlamlı bir hediye de, yine anlamlı mesaj taşıyan bir çift kol düğmesi olabilir. Saç tokasından hediye mi olur demeyin. Biz kadınların en sık kullandığı saç aksesuarlarından biridir ve çam sakızı çoban armağanı kıvamında şık bir alternatif olabilir. Son dönemlerin en popüler hobileri arasında yer alan fotoğrafçılık tutkunu sevdiklerinize, görüntüsüyle de estetik olan bir fotoğraf makinası armağan edebilirsiniz. Müzik tutkunu sevdiğinize, portatif, şık ve oldukça güçlü bir müzik sistemi hediye edebilir, yeni yılı keyifli notalarla karşılayabilirsiniz. Artık her an ihtiyacımız olan ve yanımızda taşıdığımız usb hayatı kolaylaştıran bir hediye alternatifi. Hele bir de süper kahraman temalı ise daha da keyifli bir hediye olacaktır. TomTom (TOM2), Intel ve Opening Ceremony tarafından geliştirilen Mica akıllı bileklik, teknolojiyi ve yeniyi kullanmayı sevenler için ideal bir hediye seçeneği. Aralık ayında satışa sunulacak.

        Yılın en trend parçalarından biri olan biker botlar, şık birer hediye alternatifi. Yazın olduğu gibi kışın da, kışa özel tasarlanmış birbirinden şık sneaker’lar göreceğiz. Ve böylelikle harika bir hediye seçeneğine daha sahip olacağız. Genç, biraz asi, modern ve dinamik sevgili için, yine kış sezonun en sıkı trendlerinden biri olan kürk detaylı bir yelek şık bir hediye alternatifi olacaktır. Bir başka hediye alternatifi ise, elegan hanımlar için. Kürklü veya kürksüz, çift taraflı kullanımı ile son derece konforlu saf ipek bir trenchkot zarif bir hediye seçeneği. Silk&Cashmere. Rahat, tarz ve renkli tasarım bir sweatshirt hem kışın griliğinde motive edecek, hem de günlük kullanım için şık bir alternatif olacaktır. Yağmurlu günlerde kullanacağı, çini desenli, otantik bir şemsiye hediye edin sevgilinize. Hem kullanışlı, hem de sizi çoğu zaman yanında hissettirecek bir hediye olacaktır. Alımlı, aksesuarları ile göz alıcı olmayı seven sevdikleriniz için, günün her saati kullanabileceği tasarım bir yüzük seçebilirsiniz.

        Bilekliklerim olmadan asla diyen, aksesuar tutkunu sevgilinize d’Arc Accessories tasarımı şık bir bileklik hediye edebilirsiniz. Kış için en ideal hediyelerden biri bere olsa gerek. Hem çok tarz, hem de soğuk günler için biçilmiş kaftan. Sloganlı olanlardan bir tane seçin derim. Yeni yılda da, tarzından ödün vermeyen sevgilinizi soğuktan koruyacak ve bir o kadar da tarz bir bere hediye edebilirsiniz.

        Diğer Yazılar