Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayanlar, hazır olun yeni senenin rengarenk yansımalarını sadece kıyafetlerde değil, tırnaklarınızda da göreceksiniz. 2015 yılının moda açısından çok renkli bir yıl olacağını daha önce belirtmiştim. Tırnak trendleri de hayli renkli olmakla birlikte, oldukça iddialı desenlere sahip olacak. Hepsi birbirinden iddialı bu trendleri denemek isteyeceksiniz, bundan eminim. İşte 2015’in göz alıcı manikür trendleri.

        Özellikle morun en yumuşak tonları ve turuncunun hakim olduğu geçişler. Renkli çiçek ve dağınık çiçek desenleri. Beyaz rengin hakim olduğu geometrik formlu desenler. Mavi ve tonlarının kullandığı tırnak bitimindeki çizgiler. Pastel mavi bazlı tırnaklar. İki tonla yapılan ve özellikle beyaz ile turkuaz yeşilin kullandığı manikür.

        Her bir tırnağın farklı renk veya desenle renklendirildiği sıra dışı manikürler. Mermer görünümlü rengarenk tırnaklar. Nude tonlarda bazın üzerinde üst üste kullanılan kristal süsler. Kadınların vazgeçemediği klasik kırmızı tırnaklar. Tırnakları ortadan ikiye bölen uzun zarif çizgiler.

        Tırnak diplerini açıkta bırakan yarım ay desenleri. Gri ve tonları ile yapılan ombre manikür. Beyaz zemin üzerine çekilen ince yatay çizgiler. Krem ve şeftali tonları ile yapılan gelişigüzel desenler. Metalik bazın üzerine yapılan grid desenler. Siyah mat ile metalik tonların buluştuğu tırnaklar. Metalik french manikürler. Denenmesi gerçekten cesaret isteyen sıra dışı alfabetik tırnaklar. Pastel baz üzerine kondurulan metalik yaprak desenleri.

        Diğer Yazılar