Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sene, renklerin coşkusunun yaşanacağı rengarenk bir yıl olacağını daha önce belirtmiştim. Kıyafet ve aksesuarlardaki bu renk cümbüşünü, 2015 ilkbahar-yaz iç çamaşırı koleksiyonlarında da göreceğiz. Bakın yeni sezonun iç çamaşırlarında, hangi renkler ve trendler ön planda olacak?

        Baharın gelişini müjdeleyen renk olarak kabul edilen yeşil ve tonları, geleneksel olmaktan uzak bir iç çamaşırı rengi olsa da, fresh hissetmenizi sağlayacak, belki de size farklı olmak adına ilham verecek bir renk seçeneği oluşturacak. Klasik beyaz ve romantik pembe ile karşılaştırıldığında, parlak ve iddialı geliyor olsa da, soğuk kış günlerinin ardından ruhunuza iyi gelecek bir renk. Bu sene, oldukça trend olan sarı ve tonları, iç giyim ve dış giyimin en gözde renklerinden biri. Bu sıcak tonlar, bahar ve devamında yaz aylarında, özellikle bronz ten üzerinde çok çekici duracak trend renk tonları. Tasarımcılar bu renkleri dantelle bir arada kullanarak daha bir cazip hale getiriyorlar.

        Şeker pembeler, toz pembeler özetle baharın en güzel renklerinden biri olan pembe, yeni sezonun en trend renklerinden biri olacak. Bronz tenle mükemmel uyum sağlayacak bir diğer renk grubu pembe ve tonları. Cüretkar mor, sanırım bu senenin en sürpriz rengi oldu. Morun en iddialı tonu ve ara tonları menekşe ve leylak, bu iddiayı taşıyabilecek kadınların gözdesi olacak. Parlak pembe, mercan, turuncu, yeşil, aqua, sarı ama neon illa ki neon. İç çamaşırlarında neon etkisinin yoğun olacağı bir sezon bizi bekliyor. Mavinin hemen her tonu, ancak, özellikle buz mavisi, indigo ve donanma mavisi tonlarının baskın olacağı iç çamaşırları göreceğiz. Aslında klasik ve elbette en çok tercih edilen tonlar pastel tonlar. Hemen her renk kıyafet ile rahat kullanılmasının yanında, sadelikten hoşlananlar için her dönem trend. İki vazgeçilmez renk. İç çamaşırı için "olmazsa olmaz” iki renk. Siyah ve beyaz, en çok tercih edilen iki renk olarak, bu senede her zamanki yerlerini koruyacak.

        Bu sezon modellerine, canlı renkler ve hareketli detaylar hakim olacak.”Body suit”lerin saltanatı sürmeye devam ederken, sütyenler ve külotlarda daha seksi çizgiler gözlenecek. Dantel detaylar dikkat çekerken, çiçek formlu kumaşlar ve bezemeler göreceğiz.

        Özetlemek gerekirse, 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonlarına, renk olarakta, model olarakta çok daha cesur iç çamaşırları damgasını vuracak.

        Diğer Yazılar