Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2015 ilkbahar / yaz sezonu, oldukça zengin ayakkabı seçenekleri sunuyor. Yüksek platformlar, blok renkler, grafik detaylı şık tasarımlar, gladyatör sandallar ilk göze çarpan modeller arasında. Yeni sezonun ayakkabılarına hakim olacak diğer trendlere birlikte bir göz atalım.

        1960’ların grafik, geometrik detaylı ve renkli tasarımları, 2015’in yeni sezonun fütüristik versiyonları olarak karşımıza çıkıyor. Gladyatör formlu tasarımlar, uzun, düz ve topuklu versiyonları ile büyüleyecek. Dantel detayı ise, bu tasarımları daha da hareketlendirecek.

        Topuklar, bu sezon biraz daha yükselecek. Bunun yanında, flatformlar, blok topuklarda göreceğiz yeni sezon ayakkabılarında. Doğal görünümlü dokuma detaylar ile hazırlanmış ayakkabılar, özellikle topuklu sandaletler favoriler arasında olacak. Sivri burunlu ve yüksek topuklu stiletto’lar, arkası açık iskarpinler, bilekten bağlı ayakkabılar, birer klasik olarak yerlerini koruyacaklar.

        Bilekten bağlı ayakkabılar, sezonun must-have’leri arasında. Bu sezonun en belirgin trendlerinden biri de cesur ve sert çizgiler, metal donanımlı ayakkabılar olacak. Süslemeler, tüylü detaylar, saçaklı ve tokalı ayakkabılarda bu sene sıkça rastlayacağımız modeller.

        Diğer Yazılar