Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onlar her halleri, her tavırları, her giydikleri ile olduğu gibi hayat tarzları ile hayranlık uyandıran, pek çok kişinin beğeni ile takip etmiş olduğu özel kadınlar. Onlar, taşıdıkları bir çok sıfatın yanında, “anne”liği de başarı ile taşımış başarılı kadınlar.

        İşte tüm zamanların en stil, en tarz ve en şık anneleri.

        Prenses Diana: O kesinlikle, tüm zamanların en tarz, en beğenilen isimlerinden biri oldu. Zerafeti, asil tercihleri, giyim tarzı ile kadın erkek fark etmeksizin hayranlık uyandıran bir isimdi.

        Jackie Kennedy Onassis: Tarzı ve tavrı kadar cesareti ile de örnek alınması gereken isimlerden biri oldu. Amerika tarihinin en ilgi duyulan “first lady”lerinden biri idi.

        Victoria Beckham: “Bir kadın isterse yapar”ın zihnimdeki karşılığı. Azim, yaratıcılık,zeka ve güzellik. Koca bir moda imparatorluğuna sahip olan Beckham’da örnek teşkil eden bir diğer isim.

        Gisele Bündchen: İyi bir model, haliyle modanın içinde ve bu işi iyi biliyor. İyi bir de anne. Gisele günlük tarzı ile pek çok kadının takip ettiği bir stil ikonu.

        Beyonce: Beyonce sadece tarz değil cesur da bir anne. Sahne şovlarında da günlük hayatında da bu seçimler net şekilde görülebiliyor. Ne giyse kendine yakıştırmayı başarıyor.

        Alessandra Ambrosio: Basic bir t-shirt ve bir jean ile bile harika görünebilen, kıskandıracak derecede sade ama bir o kadar çarpıcı bir anne.

        Gwyneth Paltrow: Sağlıklı yaşıyor, sağlıklı görünüyor ve dahası bunu yaşam tarzı haline getirmiş bilinçli bir anne. O da abartıdan uzak bir tarza sahip olmasına rağmen her zaman göz alıcı bir isim.

        Katie Holmes: Tarzını da kendini de evliliğini sonlandırdıktan sonra bulan bir anne. Kızı kendisinden çok daha takipçisi olan bir moda ikonu desek yalan olmaz. Şık ve güzel bir anne.

        Miranda Kerr: Genç bir anne olmasına rağmen, oldukça zevkli seçimlere sahip. Moda dünyasının içinde olmasının da etkisi var elbet ancak özellikle ayakkabı ve çanta seçimlerinde başarılı bir isim.

        Bianca Jagger: Gelmiş geçmiş en karizmatik, en tarz sahibi kadınlardan biri benim için. Görünen o ki; bu karizması kızı Mara Jade’e de geçmiş.

        Gwen Stefani: Kendi moda markasına sahip bir anne. Hissettiği gibi yaşayan ve giyinen Gwen, bu etkisini çocuklarına da yansıtmış.

        Jane Birkin: 60’ların stil ikonu, Hermes’in adına çanta dizayn ettiği ilahi kadın, jazz deyince akla gelen isim, döneminin superstar’ı. Birini kaybettiği 3 başarılı kız annesi.

        Kate Moss: Onca yaşadığı soruna rağmen, çocukları için iyi bir anne, moda dünyasının efsanevi ismi. Her zaman spekülatif ama her daim şık.

        Jerry Hall: Unutulmayan bir top model. Jagger’in diğer bir eşi. 4 çocuk annesi olmasına rağmen her daim bakımlı ve daim tarzını koruyan bir kadın.

        Nicole Richie: Modayla ilgili başarılı atılımları ve çalışmaları olan başka bir ünlü anne.

        Sienna Miller: En beğendiğim kadınlardan biri. Her haliyle harika bir anne. Her yaptığı ile ses getiren başarılı bir oyuncu.

        Naomi Watts: İki çocuk annesi Watts, İngiliz asaleti ve Avusturya zerafetini başarıyla harmanladığı tarzı ile dikkat çeken bir isim.

        Angelina Jolie: En çok çocuğa sahip ünlü anne. Sade, stil sahibi, rahat ve içinden geldiği gibi giyinen ve çocuklarını da bu şekilde yetiştiren Jolie, çoğu zaman eleştiri oklarının hedefinde kalıyor.

        Jada Pinkett Smith: Will Smith’i Will Smith yapan kadın. Başarılı, akıllı, stil sahibi ve iyi bir anne.

        Sarah Jessica Parker: Benim listemin kuşkusuz bir numarası o. O benim için stil demek. Hepte öyle kalacak. İyi bir anne, çalışkan bir kadın ve çok ama çok tarz.

        Jessica Alba: Güzel bir anne. Güzel giyiniyor, enerjisi ile büyülüyor. Hep gülümsüyor, sanırım onu çekici kılan en büyük özelliği de bu.

        Jennifer Lopez: Kendini iyi tanıyor, vücudunu iyi tanıyor ve tercihleri de isabetli oluyor. Jlo, çocukları konusunda oldukça hassas ve duyarlı bir anne olarak tanımlanıyor.

        Heidi Klum: Tanrı’nın her konuda oldukça cömert davrandığı nadir kadınlardan biri o. Oldukça iyi bir anne ve oldukça rahat bir tarza sahip.

        Halle Berry: Geç gelen anneliği onu daha da tazeledi. Bunu yaşam tarzında ve kıyafet tercihlerinde net olarak görebilirsiniz.

        Kate Hudson: Hudson minyon bir vücut yapısına sahip olmanın tüm avantajlarına sahip ve bunu giyim tarzına iyi adapte edebilmiş, daima genç görünecek annelerden biri.

        Madonna: Sadece “kraliçe”. Ve sadece “tarz”. Oğlu ve kızında da Madonna etkileri açıkça görülebiliyor.

        Rachel Zoe: Anne, designer, stilist, editör, eş ve daha pek çok şey. Beğenilmenin ötesine geçen birebir takip edilen isimlerden biri. Kesinlikle en şık annelerden biri.

        Michelle Williams: Oyunculuk performansı ile bir çok kez ödüle layık görülen Williams, özellikle saç stili ile ikon haline gelmiş bir isim ve en iyi annelerden biri.

        Kate Middleton: İkinci kez anne olan Düşes, evliliği ile, giyim tarzı ve sempatik tavırları ile kalplerde yeri ayrı olan isimlerden biri.

        Blake Lively: Bundan 10 sene sonrasında da, bu listede olacak bir isim. Genç, güze, yeni ve” stylish” bir anne. Hamileliği boyunca dahi göz kamaştırdı.

        Diğer Yazılar