Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ‘Spa’ uzun zamandır hayatımızda olan ve oldukça popüler bir kelime. Aslında, bir nevi geleneksel hamam kültürüne yakın olan, lüks bir hizmet. İçerisinde bolca masaj, cilt ve vücut bakımları bulunduran spa merkezleri, tamamen kendinizi şımartmaya yönelik rahatlama yöntemleri sunuyor. Eğer daha önce deneyimlemediyseniz, ya da iyi bir spa arayışı içerisindeyseniz, önerilerime bir göz atın derim. İşte Türkiye’nin en spa merkezleri.

        Qualia SPA: İstanbul Gönen Otel içerisinde hizmet veren, Qualia Spa, stresten bir süreliğine olsun uzaklaşmak isteyen, kendisi için zaman yaratmak isteyen konukları huzura davet ediyor. 1’i kapalı, 2’si açık olmak üzere 3 yüzme havuzu, Türk hamamı, cilt, el ve yüz bakımları, Uzakdoğulu terapistler tarafından uygulanan masaj ve terapileri ile adeta cennetten bir köşe.

        Amrita SPA & WELLNESS: İstanbul Swiss Otel’in içerisinde bulunan spa merkezinde, “Amrita Signature” masajı, cilt bakımı, deniz kristalli cila, süt köpüğü, “Sweet Hearts” ( tatlı kalp) masajı ve Ayak Cenneti verilen hizmetler arasında. Ayrıca en son teknoloji olan Technogym makineler, Gravity, Power plate ve Kinesis aletleri ile tam donanımlı fitness salonu da Amira Spa’nın diğer özellikleri arasında.

        Botanica THERMAL SPA: Çeşme’deki Sheraton Oteli’nin thermal spa’sı kaplıca sularıyla tanınan bir nokta. Spa’da, 26 bireysel bakım ünitesi, 3 Tayland süiti ve çiftlere yönelik bir özel süit var. Masaj, vücut ve cilt bakımı gibi hizmetler veriliyor. Spa’da sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, macera duşu, kapalı iki termal havuz, ısıtılmış deniz sulu bir havuz, Türk hamamı ve dev akvaryumlu dinlenme salonu bulunuyor.

        Caudalie Vinotherapie SPA: İstanbul’daki Les Ottomans oteli’nin spa merkezi Caudalie, şimdilerde çok popüler olan Feng Şui felsefesine göre inşa edilmiş. Burada sadece üzüm çekirdeklerinden yapılan ürünler kullanılıyor. Derin Doku Masajı, Asya Yağsız Masajı, Tai Masajı, İsveç Masajı, Bali dört el masajı gibi masajlar uygulanıyor. 60 dakikalık hamilelik masajı, buranın spesiyalitesi.

        Sanda SPA: Sanda Spa’da, birbirinden rahatlatıcı 60’ı aşkın terapi seçeneği ve Türk hamamının modernize edildiği hamam ritüeli bulunuyor. Ayrıca burada Sanda Breaks masajları da yaptırabiliyorsunuz. Paket programların yanı sıra ‘Design Your Own’ sistemi ile, ihtiyacınıza göre seçeceğiniz birbirinden farklı masajlar ve bakımlarla kendi programınızı oluşturabiliyorsunuz.

        Sungate Port SPA: Sungate Port Royal Oteli’ndeki Spa merkezi 8 bin metrekare. Hint, Tayland, Endonezya ve Avrupa masajlarından oluşan karma bir hizmet sunuluyor. Çin masajı, insanın burcuna ait elementlere uygun meyve ve bitki maskesinin uygulandığı “Astrological Face Care” buradaki 50 çeşit masaj ve bakımdan sadece bazıları.

        Six Senses SPA: Six Senses, otel ve spa kurup işleten, spa konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden biri.Six Senses Spa’da Thai, Vietnam, refleksoloji, shiatsu, aromaterapi gibi masajlar yapılıyor. Kızılderililere özgü, kulağın mum yardımıyla temizlenmesi yöntemi 30 dakikada uygulanıyor ve oldukça popüler.

        NuSPA: Mars Entertainment Group’a bağlı NuSPA, modern bir atmosfere sahip merkezinde hem MAC spor salonu üyelerine hem de dışarıdan gelen konuklara özel hizmetler sunuyor. NuSPA terapi öncesi ve sonrası özel sürprizleriyle yaşanılan deneyimi zenginleştiriyor. Özel masajlar ve terapilerin yanı sıra sürpriz paketlere yer veriliyor.

        Sanitas SPA & WELLNESS: Çırağan Palace Kempinski, Robinson Club, Sirene Golf & Wellness, Afyon Anemon Hotel ve Lykia Links Golf gibi otellerde bulunan Sanita SPA’nın Osmanlı hamamı konseptinde vücut bakımları tavsiye ediliyor.

        Santamanu SPA: Seferihisar’da bulunan Teos Marina bünyesinde yer alan Teos Sağlık Merkezi’nde yer alan Santamanu SPA, sağlığına özen gösteren herkes için hizmet sunuyor. Santamanu SPA, dekorasyonundaki estetiğiyle ve benzersiz hizmetleriyle Türkiye’nin önde gelen SPA’larından biri olmaya aday.

        Diğer Yazılar