Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        80'lerde çok rağbet görmüştü, Katalanların keşfi espadriller... 90'larda dönüş yaptığında, bizler de kullanma şansına sahip olmuştuk.

        Espadril; günlük hayat için en uygun, en rahat ayakkabı modellerinden biri.Flat olarak tasarlanan ve hayat geçen espadriller, özellikle son dönemde topuklu modelleri ile de dikkat çekiyor.

        Topuk dışında kalan kısmı genellikle kumaş olan espadrillerin, değişen trendlerle birlikte deri materyal kullanılan versiyonları da mevcut.

        Taban kısmında halat ip kullanılıyor ama bu materyalde yeni sezonda yerini başka materyallere bırakıyor. Lacivert, beyaz ve kırmızı; ayrı ayrı da birarada da kullanılmış. Nautical efektler bu yaz da trend olduğundan, nautical printed tercih nedeni olabilir.

        Şu anda alışveriş için hangi mağazaya girseniz, ayakkabı reyonunda, espadril olduğunu görüyorsunuz, çünkü az önce de dediğim gibi, çok trend.

        Sadece bayanlar için değil beyler için de öyle, son derece rahat, kullanışlı ve şık aksesuarlar.Printed espadrillerde, renk çılgınlığı yaşanıyor demiş olursam abarttığımı düşünmeyin, rengarenk modelleri görünce, satın alma isteğinize hakim olamıyorsunuz.

        En son yurtdışı seyahatimde ben de bir tane edindim, bence sizin de bu yaz dolabınızda en az bir tane olmalı. Bunun dışında; tek renklerde sarı, oranj, pembe, yeşil ve mavi tercih etmenizi öneririm.

        Striped (çizgili) modellerde kırmızı- beyaz ve lacivert-beyaz ikilisi cazip olacaktır.

        İşte sezondan sizler için seçtiğim espadriller...

        Diğer Yazılar