Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Artık herkesin Fenerbahçeliliğini gösterme kulübüne sahip çıkma zamanı. Bir takımın üzerine bu kadar oynanmaz. Yeteneksiz oldukları kesin, ahlakları tartışmalı hakemler eliyle, zaten az olan adil rekabet ortamını iyice zehirliyor.

        Adana deplasmanında hem VAR hem de saha hakemi tarafından doğranan Fenerbahçe için artık camia olarak ayağa kalkmalıdır.

        FETÖ saldırısına uğrayan, suikast girişimine maruz kalan bu camia artık bir operasyonu daha kaldıramaz. Adana'da bir takım hatalar değil açık operasyon yapılmıştır. "İyi niyetli" denilen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi artık bu işin sorumlularındandır. O da kendisini bu bariz tetik operasyonundan baliğ tutamaz.

        Kesin hatalı gol iptali kararı veren VAR, ne hikmetse yüzde yüz penaltıyı görmüyor. Olmayan korner uydurulup o kornerden oluşan pozisyonda penaltı veriliyor. En az 5-6 net faul göz göre göre atlanıyor. Badou Ndiaye'nin Svensson'un katliamları pas geçiliyorsa bu maç hatayla falan açıklanamaz. Fenerbahçe camiasının tüm unsurları ile "hop" deme vakti geldi. 2. yarıda Belhanda'nın Samet'in sırtına çıkmasına yine 'kör' olan Palabıyık tek doğru kararını Demirspor lehine çaldığı penaltı düdüğü ile verdi. O penaltı gol oldu.

        Fenerbahçe Dünya Kupası arası sonrası iyi dönememişti lige. Ancak Adana'da iyi oynadılar. Bir sürü gol kaçırdılar. Hakem bir buz gibi golü yedi. İkinciyi de yiyecekti de ofsayt çizgisi teknolojisi izin vermedi.

        Hakemleri yenemezlerdi, yenemediler... Ama kaderi yenebilirler her Fenerlinin ayağa kalkması şartıyla… Kulübüne sahip çıkmasıyla!

        Diğer Yazılar