Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika korkunç şüphe! Mavi Balina yine mi can aldı?

        İHA'nın haberine göre, Şehitkamil ilçesi Fıstıklı Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, S.K. (16) ve P.Ş. (16) isimli kız çocukları, koşarak geldikleri inşaat alanında istinat duvarını aşıp 12 katlı binanın çatısına çıkmaya çalıştı. Alandaki işçilerin uyarısı üzerine binanın ikinci katında el ele tutuşan iki arkadaş, kendilerini boşluğa bıraktı.

        Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından S.K. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne, P.Ş. ise hayati tehlikesi olması nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, kız çocuklarının 'mavi balina' olarak bilinen oyundan etkilenerek intihar girişiminde bulunulduğu yönündeki iddiayı araştırıyor.

        REKLAM

        'EL ELE TUTUŞARAK ATLADIK'

        DHA'nın haberine göre, Nigar Ertürk Ticaret Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri P.Ş. ile S.K., tedavilerinin sürdüğü hastanede polise ifade verdi. Kızlar ifadelerinde özel veya ailevi bir sorunları bulunmadığını söyledi. Okuldan çıkıp yürüyerek eve döndükleri sırada inşaatı görünce intihar kararı aldıklarını belirten liseli kızlar, "Okuldan çıktık. Yürüdüğümüz sırada 'inşaattan atlayalım' diye konuştuk. Daha sonra 5'inci kata çıktık. Yüksek olduğu ve bekçi bizi uyardığı için tekrar aşağıya indik. İkinci kata gelince telefonlarımızı bırakıp el ele tutuşarak atladık" diye ifade verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ