Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 23 Nisan'da yüzlerce minik hem koştu, hem eğlendi!

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Hasköy sahilde dün başladı. Kendileri için düzenlenen koşu yarışında, yüzlerce çocuk hem kıyasıya rekabet etti hem eğlendi.

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Hasköy sahili ile Haliç Kongre Merkezi arasında trafiğe kapatılan alanda düzenlenen koşu öncesinde müzik eşliğinde hazırlanan çocuklar, spor antrenörünün gösterdiği hareketleri yapmak için büyük çaba sarf etti. Bazı çocuklar şişme oyun alanında eğlenirken, bazıları da yarış öncesi enerji depoladı.

        Palyaço ve jonglör gösterilerini izleyen çocuklar ise keyifli anlar yaşadı. 13 yaşındaki Yunus Emre Yeşil, 11 yaşındaki Mertcan Diktaş ve 13 yaşındaki Hüseyin Alicin, koşuya katılmak için geldiklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi.

        Etkinlik alanında çok eğlendiğini kaydeden 7 yaşındaki Neslihan Şişman ise “Bu bayram bizim bayramımız. Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi. Yarışın başlama düdüğünü çalan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, daha sonra yarışmaya katılan tüm çocuklara madalya takdim etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ