Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Uçak iniş yapamadı tüm yolcular sinir krizi geçirdi

        Pegasus Havayollarının dün saat 13.00'de havalanan Kayseri-İstanbultarifeli uçağıçeşitlişartlar nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat14.00 civarı yapacağı inişi gerçekleştiremedi. Havada turlar atan uçak defalarca denemede de inemedikten sonra Bursa'ya yönlendirildi. Bursa'dayakıt ikmali yapanuçağın içinde saatlerce beklemekdurumundakalan yolcular, bir süre sonra sinirkrizi geçirdi.

        İHA'nın edindiğibilgilere göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi gereken uçak, rüzgar ve olumsuz hava koşullarından dolayı pisti 3 kez pas geçti. Bunun üzerine uçak Bursa Yenişehir Havalimanı'na yönlendirildi.

        REKLAM

        YOLCULARİNMEK İSTEDİLER

        Bursa'ya inen uçağın, yakıt ikmali ardından tekrar İstanbul'a gitmek üzere havalanması planlandı. Ancak uçağın pilotunun pistidefalarca pas geçmesi nedeniyle büyük panik yaşayan yolcular, Bursa'da uçaktan inmek istedi. Yakıt ikmali sırasında saatlerceuçaktabekleyen yolcular duruma tepki göstererek kapılara yöneldi. Kabin ekibi ile tartışan yolcularınsinirkrizigeçirdikleri ve ağlayarakuçaktan inmek için yardım istedikleri görüldü.

        SİNİR KRİZİANLARI CANLI YAYINLANDI

        Uçaktabulunan bir yolcu, yaşananları cep telefonu kamerasıyla sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Görüntülerde bir yolcu, yaşadıkları korku dolu anları anlatıyor. Uçağın arka tarafına doğru gidildikçe yolcuları durumu gözler önüne seriliyor. Bazı yolcular yaşananlar nedeniyle gözyaşı dökerken, bazısı da inmek için uçak kapısına gitmeye çalışıyor.

        Tepkilerin büyümesinin ardından Pegasus Havayolları isteyen yolcuları karayolu ile İstanbul'u ulaşımını sağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ