Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tartıştığı husumetlisini av tüfeğiyle ağır yaralayan tutuklu sanık hakkında, 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        Savcılıkça, Yenibey Mahallesi'nde 5 Temmuz'da H.T'nin av tüfeğiyle ağır yaralanmasıyla ilgili 4 Eylül'de tutuklanan K.B. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

        Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık K.B. ve müşteki H.T. arasında önceye dayalı husumet bulunduğu ve tarafların bu konu nedeniyle zaman zaman tartıştıkları belirtildi.

        İddianamede, olay günü K.B'nin, müşteki H.T. ile telefonda yaşadığı tartışma sonrası, müştekinin bulunduğu Yenibey Mahallesi'ndeki adrese gittiği ve burada çıkan kavgada yanında bulundurduğu av tüfeğiyle müştekiyi hayati tehlike oluşturacak şekilde ağır yaraladığı anlatıldı.

        Sanığın müştekinin annesinin olay yerine gelmesiyle bölgeden kaçtığı ve eyleminde öldürme kastıyla hareket ettiği kaydedilen iddianamede, K.B'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

        Tutuklu sanığın yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler