Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KOMŞU KATLİAMI | Son dakika haberler: Yine Ankara, yine aynı gerekçe! Baba ve oğlu komşu tarafından katledildi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Başkent'te, apartmanda yaşanan "gürültü", üç günde ikinci kez dehşete neden oldu. Habertürk'ten Bekir Mert'in haberine göre; Keçiören ilçesinde bulunan Şahin Apartmanı'nda, asansör bakımı yapıldığı sırada apartman yöneticisi Sema Taşkıran (46) ile Hüseyin Alkan (59) arasında tartışma çıktı.

        BİNAYA AV TÜFEĞİYLE GELİŞİ KAMERADA

        Haberin fotoğrafları İHA'dan alınmıştır.
        Haberin fotoğrafları İHA'dan alınmıştır.

        Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, olayı baba oğul olan Uğur Şahan (48) ile oğlu Mehmet Ali Şahan (15) ayırmaya çalıştı. Binaya tekrar bu sefer av tüfeğiyle gelen Hüseyin Alkan, kelimenin tam anlamıyla dehşet saçtı. Alkan'ın binaya geliş anı kamera görüntüsüne de yansıdı.

        BABA VE OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

        Alkan'ın tetiğe basmasının ardından baba Şahan ile oğlu Mehmet Ali, yere yığıldı. Baba ve oğlu, olay yerinde hayatlarını kaybederken katil zanlısı binanın dışında bulunan ve kaçmaya çalışan Şahan'ın eşi Sevda Şahan (46) ile yönetici Taşkıran'ı yaraladı.

        KATİL ZANLISI GÖZALTINDA

        Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken; katil zanlısı Alkan, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

        SİNCAN'DA AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

        Ankara'nın Sincan ilçesinde üç gün önce Tahsin Ünsür (72), üst komşusuyla yaşadığı tartışmanın ardından Turgut Ailesi'nin evini basmış; Hamdi Turgut (41), annesi Behiye (71), eşi Sunay (40), oğlu Mustafa (13) ve kızı Ceyda Turgut (11) tüfekle öldürmüştü.

        İFADESİ ORTAYA ÇIKAN ZANLI TUTUKLANDI

        Gürültü yaptıkları gerekçesiyle komşularıyla tartışan ve pompalı tüfekle 5 kişiyi öldüren Tahsin Ü. tutuklandı. Zanlının ifadesi ortaya çıktı. Komşularının gürültü yaptıklarını ve tüfeği ise yanına uyarmak için aldığını söyleyen zanlı, "Çocuklar salonda top oynuyordu. Kendilerine çok gürültü olduğunu, uyuyamadığımı, sessiz olmalarını söyledim. Hamdi, ses yapılmadığını inkar etmeyerek 'Benim çocuğum top oynamasın mı' diye cevap vererek üzerime yürümeye başladı. Annesi Behiye de üzerime yürümeye başlayınca belimdeki av tüfeğini çıkararak Hamdi'nin göğüs kısmına tek el ateş ettim. Hemen sonrasında bir fişek daha yerleştirerek Behiye Turgut'a ateş ettim” dedi.

        Tahsin Ü., evin içinde yaşananları ve çocuklara ateş ettiğini ise hatırlamadığını söyleyerek, “O geceden aklımda kalan Sunay'a, Hamdi'ye ve Behiye'ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum" ifadelerine yer verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ