Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Real Madrid cephesinden flaş Icardi açıklaması - Galatasaray Haberleri
        1

        Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve ismi transferde Real Madrid ile anılan Mauro Icardi hakkında İspanyol ekibinden flaş bir açıklama geldi.

        2

        The Athletic'ten Guillermo Rai, Real Madrid'den bazı yetkililerin kendisi ile temasa geçtiğini belirtirken, Icardi'nin kendilerine önerildiğini ancak Real Madrid cephesinin böyle bir ilgisinin kesinlikle olmadığını aktardıklarını belirtti.

        3

        İspanyol basınında yer alan haberlerde ise Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin oyuncuyu istediği ancak başkan Florentino Perez'in bu transfere kesinlikle karşı olduğu da aktarıldı.

        4

        İspanyol Defensa Central'in haberine göre, Carlo Ancelotti ile Florentino Perez arasında Icardi üzerine bir transfer görüşmesi yapıldı. Ancelotti, bu transferin takıma güç katacağını Perez'e iletti.

        5

        Florentino Perez ise Mauro Icardi'yi kesinlikle transfer etmeyeceklerini Ancelotti'ye iletti. Haberin detayında Florentino Perez'in "Ben başkan olduğum sürece Icardi, Real Madrid forması giyemez. Bu konuda netim!" dediği öne sürüldü.

        6

        Haberde, Real Madrid'in Mauro Icardi ile Inter'de forma giydiği dönemde ilgilendiği ancak özel yaşamı nedeniyle bu transferden vazgeçildiği belirtildi.