Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ahıra giren karısı engel olmak istedi, sonrası korkunç!

        Samsun'da bir kişi, ahırda sopa ile büyükbaş hayvanını dövmek isterken kendisine engel olan karısını sopa ile döverek hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        İHA'nın haberine göre olay, Samsun'un Atakum ilçesinin Erikli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 62 yaşındaki Cevat B., kendini kovalayan büyükbaş hayvanını ahıra bağladıktan sonra hayvanı sopa ile dövmek istedi. Bu sırada olayı gören Cevat B.'nin eşi 59 yaşındaki Ayşe B. olaya müdahale edip eşinin hayvanı dövmesine engel olmak istedi. Öfkelenen Cevat B., sopa ile saldırdığı eşi Ayşe B.'yi yaraladı. Hastaneye kaldırılan Ayşe B.'nin sol kolu ile elinin parmaklarının kırıldığı tespit edildi. Şikayet üzerine Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Cevat B., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

        REKLAM

        Eşini dövmediğini belirterek suçlamaları kabul etmeyen Cevat B., "Hayvan beni kovalayınca sinirlendim. Sopa ile vurmak isteyince eşim engel olup elimdeki sopalı almak istedi. Ben kendisine vurmak istedim" dedi.

        Savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cevat B., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ