Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın Altın fiyatları son dakika! - Gram altın fiyatı ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? - Altın Haberleri
        1

        Altın fiyatları bugün ne kadar? sorusu günün ilerleyen saatlerinde merak konusu oldu. Altın fiyatlarının yükselmesi ile beraber altın almak isteyen ya da altın bozdurmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyorlar. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar?

        2

        İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 267,00 lira, Cumhuriyet altını 1.089,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 0,43 yükselişle 162,70 liradan işlem gördü.

        3

        Altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından 162,2 lira seviyelerinde dengelendi.

        4

        Dün altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,18 yükselişle 162,3 liradan tamamladı.

        5

        Gram altın, bugüne yatay seyirle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla önceki kapanış seviyesinin hemen altında 162,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 266 lira, Cumhuriyet altını da 1.086 liradan satılıyor.

        6

        Asya piyasalarında yatay bir seyir izleyen altının ons fiyatı da şu dakikalarda önceki kapanış seviyesinin hemen altında 1.333,2 dolardan işlem görüyor.