Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Çamlıdere-Kızılcahamam kavşakları 1-3. kilometrelerinde, Buğralar Köprüsü'ndeki genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

        Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 3-7. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Fethiye-Seydikemer-Korkuteli yolunun 0-4. kilometrelerindeki çalışmalar sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

        Karacasu-Tavas yolu, 3-5. kilometrelerindeki Aydın-Denizli Otoyolu çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım servis yolundan sürdürülüyor.

        Osmaniye-Gaziantep yolunun 7-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

        Balıkesir-İzmir yolunun 2-3. kilometrelerindeki Küçükbostancı Köprüsü'nde genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Düzce-Zonguldak il sınırı-Ereğli-Zonguldak yolunun 61-64. kilometrelerindeki Değirmenağzı tünellerinde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

        Kayseri-Pınarbaşı yolunun 47-55. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla Kayseri-Pınarbaşı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

        Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 37-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Çerkezköy-Saray yolunun 20-21. kilometrelerindeki Kapaklı Köprülü Kavşağı'nda köprü yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yollarına yönlendirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler