Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), hafta sonu İzmir, Antalya ve Batman'da 3 Türkiye şampiyonasının finalini organize edecek.

        TMF'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları 11-12 Kasım tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek.

        İzmir Park Yarış Pisti'nde, sporcular pist branşında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), SS300, Open500, 125 SP ve Yamaha R25 Kadınlar Kupası'nda yarışacak.

        Süpermoto branşında ise 50cc, 65cc, 85cc, S3, Senior ve OPEN mücadeleleri yaşanacak.

        - Türkiye Drag Şampiyonası'nda sezon Kepez'de kapanacak

        KIA Öztopraklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı da hafta sonu Kepez Drag Pisti'nde yapılacak.

        Kepez'de motosikletlerin 402 metre sürecek yarışı Süper Street, Pro Street, Street2, Street750, Street600, Standart1, Standart2, Pro200, Pro300 ve kadınlar sınıfında düzenlenecek.

        Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların katılacağı yarışlar 11 Kasım Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 12 Kasım Pazar günü ise birbirinden heyecanlı yarışlar Kepez Drag Pisti'nde düzenlenecek.

        - Su jeti ve flyboard ile motosurf şampiyonaları ise Hasankeyf'te

        Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nın final yarışları ise 11-12 Kasım tarihlerinde Batman'da yapılacak.

        Batman Valiliği ve Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek şampiyonalar, ilk kez Hasankeyf'te gerçekleştirilecek.

        Şampiyonada sporcular 8 farklı kategoride mücadele edecek. Sporcular, Hasankeyf Limanı'nda özel olarak oluşturulacak flyboard ile akrobasi hareketleri gerçekleştirerek kupaya uzanmaya çalışacak.

        Yarışlar OPEN, Pro Stock-1, Pro Stock-2, kadınlar, gençler, flyboard ve drag sınıflarında yapılacak.

        Türkiye Motosurf Şampiyonası final yarışları da Hasankeyf'te gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler