Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz." ifadesini kullandı.

        Yılmaz, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şiddetsiz bir Türkiye için "şiddete sıfır tolerans" ilkesiyle mücadele ettiklerini belirtti.

        Temel değerler ve aile birliğine sahip çıkarak, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi, aileyi güçlendirme çalışmalarının ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yayımlanan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Genelge' de bu kararlılığımızı ve bütüncül yaklaşımımızı vurguluyor. Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken, kadın, erkek, genç ve yaşlı her bireyimizi büyük ailemizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor, çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler