Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında ağırladığı Ahlatcı Çorum FK'ye 2-1 yenilen Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktör Tahsin Tam, takımın başına geçtiğinden beri en etkisiz ve verimsiz maçı oynadıklarını söyledi.

        Aktepe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tam, "İstediğimizi ortaya koyamadık, iyi konsantre olamadık. İyi hazırlanamadığımız net bir şekilde ortaya çıktı. Ankara Keçiörengücü'nün başında çıktığım 7. maç oldu. En etkisiz, en verimsiz maçımızdı. Bununla ilgili gerekli özeleştiriyi yapacağız. Rakibimiz büyük üstünlük kurmadan istediğini aldı. Bir an önce kendimize çeki düzen verip önümüzdeki maça hazırlanmalıyız." değerlendirmesini yaptı.

        - Ahlatcı Çorum FK cephesi

        Ahlatcı Çorum FK Yardımcı Antrenörü Kenan Aşkan ise "Milli araya Eyüpspor ve Manisa FK galibiyetleriyle girmiştik. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyorduk. Rakibimizi iyi analiz ettik. Sıcak havaya rağmen sahada güzel iş çıkardık. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Maçı kazanmayı bildik. Bundan sonra ilk 3 hedefiyle öncelikle önümüzdeki Kocaelispor maçına iyi hazırlanarak devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler