Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TürkiyeGolfFederasyonu´nun (TGF) 2023 faaliyet takviminde yer alan ve İstanbul Airport (İGA) ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan "TGF 100. YIL CUMHURİYET KUPASI", 27-28 Ekim tarihlerinde Antalya Belek´te oynanacak.

        Antalya Golf Kulübü´nün PGA Sultan Golf Sahası´nda düzenlenecek "TGF 100. YIL CUMHURİYET KUPASI"na, 20 kulüpten 100´ün üzerinde oyuncu katılacak.

        İki gün sürecek müsabakalar 36 çukur üzerinden değerlendirilecek. Müsabakaların final raundunun sonunda bir ödül töreni düzenlenecek.

        Gross kategorisini kazanan kadın ve erkek oyuncular birer kupa alırken, müsabakaların en iyi gross skorunu yapan oyuncu "TGF 100. Yıl Cumhuriyet Kupası´nın üzerine ismini yazdıracak. Ayrıca, net skor kategori 1.,2.,3.´lerine de birer kupa verilecek. 

        DHA-Spor - Türkiye-Antalya / Serik - Namık Kemal KILINÇ

        2023-10-26 17:44:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler