Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

        Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde (AÖF) eğitim gören öğrenciler, bugün Bahar Dönemi vize sınavlarına katıldı. Sınavların devamı yarın yapılacak ve öğrenciler yarın da aldıklarıderslerin sınavına girecek. PekiAÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

        AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili Anadoluı Üniversitesi'nden resmi bir açıklama yapılmadı ancak önceki dönemlere bakıldığında sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Sıanv sonuçları açıklandığında, öğrenciler AÖF'e girşi yaparak öğrenci otomasyonu üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

        REKLAM

        AÖF sınavlarında başarılı olmak ve dersi tamamlamış sayılmak için en az 55 almış olmak gerekiyor. Ortalama notuyla dersten geçmek için ise en az39 alınması gerekiyor.

        AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        Sınavın ardından öğrenciler yaptıkları sorulara doğru yanıt verip vermediğini kontrol etmek için soru ve cevapları internette araştırmaya başladı.

        AÖF soru ve cevapları henüz Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanmadı. Yayınlanacağı tarihle ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ