Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF sınavı giriş yerleri belli oldu! (AÖF sınav giriş belgesi) 2018 Anadolu Üniversitesi AÖF

        AÖF yani Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, 2017 - 2018 eğitim yılının sona ermesi için final sınavlarını bekliyor. AÖF final sınavına katılacak öğrenciler, sınava girecekleri yerleri merak ediyor. AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte 2018 AÖF final sınavı ile ilgili ayrıntılar...

        AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU!

        AÖF final sınavına nerede, hangi okulda gireceklerini merak eden öğrenciler için sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF resmi Twiter adresinden yapılan açıklamada "Sınav Giriş Belgeleri yayımlandı Sınav giriş belgelerinize öğrenci otomasyonundan erişebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

        AÖF ÖĞRENCİ OTOMASYONU İÇİN TIKLAYIN

        AÖF SINAVI NE ZAMAN?

        REKLAM

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından belirlenen akademik takvime göre, AÖF final sınavı 26-27 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

        AÖF'ün 2017-2018 akademik takviminde final sınavı 02-03 Haziran olarak belirlenmişti. AÖF tarafından yapılan duyuruda, AÖF bahar dönemi dönem sonu (final) sınavının tarihinin değiştirildiği açıklanmıştı.

        AÖF'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

        "Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

        Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır."

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ