Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

Bugün doğduysanız; aktif, eleştirel, akıllı, sempatik bir insansınız. Kanuni işlerde ve sözleşmeye dayalı olaylarda şartları gözden geçirmeniz yararınıza olacak. Şansınızı ve başarınızı katlamak için arkadaşlarınız ve çevrenizde biraz daha anlayışlı hareket etmelisiniz. Bu sene, özel hayatınızda biraz dikkatli adımlar atmalısınız.

KOÇ

Bugüne biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Bugün kafanızı dinleme isteğiniz işinize yarayacak.

BOĞA

Sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın göz bebeği olabilir, güne hareketli bir baş- langıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bu birkaç gün yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.

İKİZLER

Paylaşımcı ve fedakar yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan karakter yapınız, konu aileye gelince çok daha farklı işleyebilir. Özel hayatınızdaki gerginliklere karşı dikkatli olun ve sakin olmaya özen gösterin.

YENGEÇ

Uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında dikkatli olmakta fayda var. Başkalarının yardımına koşarken bugün fazla abartmamaya çalışın.

ASLAN

Bugün harcamalarınız konusunda fazla cömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Uzak yolculuklarda tedbirli olmakta fayda var.

BAŞAK

Özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken problemler varsa, bir an önce yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

TERAZİ

Tamamlanması gereken son işler, halledilmesi gereken konular kafanızı doldurabilir. Özel hayatınızda stresli ve bir o kadar da gergin durumlara karşı önümüzdeki birkaç gün boyunca hazırlıklı olmalısınız.

AKREP

Yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz. Harcamalarınızı abartmayın.

YAY

Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmek isteyeceksiniz. Uzak yolculuklarda bir an önce evinizde olmak isteyebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olun.

OĞLAK

Hızlı ve net olmayan bir iletişim trafi- ğiyle güne başlayacaksınız. Aile hayatınızda anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Çevrenizde yapacağınız işlerde dalgınlık ve dikkat dağınıklığı tehlikesine karşı uyanık olun.

KOVA

Bugüne, maddi konularda veya para konularında fedakârlıklarla başlayabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

BALIK

Bugün zamanınızın büyük çoğunu kendi yapmak istediklerinize ve özel zevklerinize ayıracaksınız. Harcamalarınızı bugün ve hafta başında iyi dengelemeli ve planlarınızı bu durumlara göre oluşturmalısınız.

BAKMADAN GEÇME