Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Avlu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 5. son bölüm özeti

        Avlu dizisi 6. yeni bölüm fragmanı, ekrana gelen son bölüm sonrasında izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizide beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğuruyor, hapishanedeki dengeler hızla değişiyor. Peki Avlu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        AVLU 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçkan Çalışkur ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin yer aldığı Avlu dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Dizinin yeni bölüm fragmanının birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında fragmana haberimizden ulaşabilirsiniz.

        REKLAM

        AVLU 5. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Odasında bulduğu telefon, Deniz için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hem kızı için endişelenir hem de Kudret’e olan öfkesinden deliye döner. Bu sırada beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir.

        Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ