Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğünce "Sağlık Sokağı" adıyla etkinlik düzenlendi.

        Atatürk Kent Meydanı'nda kurulan stantlarda beslenme danışmanlığı, kanser taramaları, kronik hastalıklar, ilkyardım, evde sağlık hizmetleri, organ bağışı ile ağız ve diş sağlığı gibi konularda vatandaşlar bilgilendirildi.

        Stantları gezdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Aydın Valisi Yakup Canbolat, Cumhuriyetin 100. yılını kentte büyük bir coşku, heves ve heyecanla kutlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

        Aydın'da 31 Aralık'a kadar planlanan yüzlerce etkinliğin olduğuna dikkati çeken Canbolat, "İl Sağlık Müdürlüğümüzün 'Sağlık Sokağı' açılışına birlikte geldik. İl Sağlık Müdürlüğümüzün hizmetlerini vatandaşla tanıştırmak, yüzüncü yıl kapsamında bu heyecana, coşkuya ortak olmak maksadıyla buradayız. Bütün vatandaşlarımızdan 29 Ekim'de bütün caddeleri bayrakla donatmalarını, bayram coşkusuna katılmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

        Etkinliğe Efeler Kaymakamı İlker Arıkan, İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul ve AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten de katıldı.

        ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler