Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Havran ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Adil ve eşi Vildan Dağlı, Edremit'te toprağa verildi.

        Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan yakınları tarafından alınan Dağlı çiftinin cenazeleri, Edremit Camivasat Mahallesindeki evlerinin önüne getirilerek helallik alındı.

        Aydın ve Vildan Dağlı çifti, Şentürkler Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Edremit yeni mezarlığında akrabaları, yakınları ve sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.

        - Olay

        Havran ilçesinde cumartesi gecesi Adil Dağlı (41) yönetimindeki 10 AIH 603 plakalı motosiklet ile B.D'nin kullandığı 06 BT 5395 plakalı otomobil, kırsal Çamdibi Mahallesi'nde çarpışmış, kazada motosiklet sürücüsü Adil Dağlı (41) olay yerinde, arkasında oturan eşi Vildan Dağlı (41) ise kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

        Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü B.D, de tedavi gördüğü hastanede jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler