Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm izle! 14 Nisan 2022 TRT 1 ile Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. yeni bölüm full tek parça kesintisiz izle! Barbaroslar son bölüm izle
        1

        Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan'ın oturduğu, senaryosunu Hasan Erimez ve Serdar Özönalan’ın kaleme aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi son bölümü 14 Nisan Perşembe akşamı ekrana geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Melis Babadağ, Devrim Evin ve Cemre Gümeli’nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 27. Bölüm izleyisiyle buluştu. İşte, her Perşembe günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm izleme linki…

        2

        BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI SON BÖLÜM İZLE!

        Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak diziyi izleyebilirler.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/barbaroslar-akdenizin-kilici

        3

        BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI 27.BÖLÜM ÖZETİ

        Modon kuşatmasına gitmeye hazırlanan Oruç, Hızır ve Piri Reis’e bir dost kisvesiyle Şahbaz’ı getiren Gabriel, onlardan kuşatmayı kaldırmasını istemişti. Kelemez’de İlyas üzerinden kurdukları tuzağı bu sayede devreye sokan Gabriel ve Şahbaz, Müslüman köle kılığındaki adamlarının saldırı başlatmasını sağlamıştı.

        4

        Saldırıda Şahbaz’ın silahıyla nişan aldığı Oruç’un önüne Isabel atlamış ve vurulmuştu. Oruç’un kollarına düşen Isabel ölecek midir? Şahbaz’ı durdurmaya çalışırken vurulan Şahin, babasının ve Şahsenem’in intikamını alabilecek midir?

        5

        Müslüman köle olduklarını sandığı adamların birer hain olduğunu anlayan İlyas nasıl bir ceza verecektir? Bu katliam ardından Mesih Paşa’nın, Oruç, Hızır ve İlyas’a ödeteceği bedel ne olacaktır?

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ