"Aman Allahım neler oluyor, herşey çok da iyi gidiyordu"
Direksiyon dersinin sonucu: Yıkılan yol butonu ve duvar, telefon olan sürücü kursu hocası
Polonya'nın başkenti Varşova'da, ehliyetini yeni almış bir bayan, sürücü kursunun aracıyla tecrübe kazanmaya çalışırken hiç ummadığı bir kaza yaşadı.
Araç içi ve araç üstü kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, düz yolda ilerlerken sağa manevra yapan bayan sürücü fren yapması gereken yerde ilerlemeye devam edince önce önüne çıkan yol butonlarını deviriyor. Bu arada dışarıda, aracın arkasında gözetmen olduğu tahmin edilen bir şahıs aracı durdurmak için koşmaya başlıyor. Ancak acemi şoför frene basmadan ilerlemeye devam ediyor ve önüne çıkan duvarı yıktıktan bir süre sonra ancak durabiliyor.
Kaza sırasında bayan sürücünün söyledikleri ise hayli ilginç, "Aman Allahım, neler oluyor, herşey çok da iyi gidiyordu!"
IHA