Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Almanya'da golf sahasında töre cinayeti

        HT GAZETE

        ALMANYA’da geçen yıl 1 Kasım’da erkek arkadaşının evinden kardeşleri tarafından kaçırılarak öldürülen ve cesedi ancak 13 Ocak’ta bulunan Arzu Özmen’in (18) davası, geçtiğimiz gün Detmold Eyalet Mahkemesi’nde başladı. Mahkemede Arzu’yu öldürmekle suçlanan 4 erkek kardeşi ile kız kardeşi yargılanıyor. Arzu’nun ablası Şirin Özmen, ilk duruşmada “Onu Alexander’ın evinden kaçırdık.

        Ancak bir tartışma sırasında kardeşim Osman tetiği çekti” dedi. Arzu’nun Alman sevgilisi Alexander K. da, yaşanan cinayeti Bild am Sonntag Gazetesi’ne anlattı:

        ‘EVİMİ BASTILAR’

        “Arzu benimevimde kalıyordu. 1 Kasım gecesi kardeşleri evimi bastılar. 4 abisi ve ablası, kapımı ve pencerelerimi kırdılar. Yüzlerindemaskeler vardı. Birinin elinde silah bulunuyordu. Arzu’ya sarıldım. Ancak kollarımdan zorla kopararak otomobile bindirdiler. Tam Arzu’ya doğru hamle yapmıştım ki, kafama bir votka şişesiyle vurdular. Arbede sırasında bir parmağım kırıldı. O gece onu son kez gördüm. Biz yetişkin insanlardık. Onun o genç yaşta gülüşünü çaldılar. O benim gün ışığımdı. Onu hep öyle hatırlayacağım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ