Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Asya-Pasifik Hintli genç kaplanlara meydan okudu, Kaplanlara meydan okuyan Hintli genç

        Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletindeki Gwalior Hayvanat Bahçesi'nde bir genç güvenlik duvarlarını aşıp kaplanların bulunduğu alana atlayarak vahşi hayvanlara meydan okudu. Büyük bir şans eserikaplanlar kendilerine tam 45 dakika meydan okuyan kişiyi sadece seyretmekle yetindi.

        The Times of India'nın haberine göre, Yashonandan Kaushik adlı bir mühendislik öğrencisi aşırı alkolün etkisiyle 7 metrelik güvenlik duvarını aşıp ikikaplanının bulunduğu bahçeye atladı.

        Genç üstündeki tişörtü çıkararakkaplanların üstüne doğru koşunca, bu alışılmadık durum karşısında ne yapacaklarını şaşıran ikikaplangençten uzaklaşmayı yeğledi. Ancak genç dövüşmek içinkaplanlara meydan okuyarak tam 45 dakika boyunca çeşitli hareketler yapmaya devam etti ve hatta zaman zaman birkaç metre ötesindekikaplanların önünde yoga yaptı.Kaplanlar ise sarhoş genci sadece izlemekle yetindi. İzleyicilerin dehşet dolu gözlerle seyrettikleri anlar 45 dakika sonra güvenlik görevlilerinin gelerek kaplanları kafese kapatmalarıyla son buldu.

        Genç kamu düzenini bozmak ve hayvanat bahçesinin güvenliğini tehlikeye atmaktan gözaltına alındı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ