Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA HABERLERİ: Mersin'de bir aile yanarak yok oldu! Anne, baba ve oğul yanmış halde bulundu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mersin'de olay, saat 05.30 sıralarında, Erdemli ilçesine bağlı 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi’nde meydana geldi.

        EVDEN ALEVLERİN YÜKSELDİĞİNİ GÖRDÜLER

        DHA'da yer alan habere göre Neşet Kaya'ya (42) ait evden çıkan alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler, alevleri söndürdü.

        ANNE İLE OĞLU EVDE YANMIŞ HALDE BULUNDU

        Yatak odasında Nurgül Kaya (40) ile oğlu Emrullah Kaya'nın (11) yanmış cesetleri bulundu. Yaklaşık yarım saat sonra eve 5 kilometre uzaklıkta İlemin-Erdemli kara yolunda da bir otomobilin yandığı görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

        BABA DA OTOMOBİLDE YANARAK ÖLMÜŞ

        Otomobildeki yangın da kısa sürede söndürüldü. Ancak direksiyon başındaki sürücü Neşet Kaya'nın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi.

        CENAZELER ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

        Evdeki yangından kısa süre sonra otomobilde yanıp ölen Kaya ile eşi ve oğlunun cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

        Neşet Kaya'nın eşi ve oğlunu yaktıktan sonra kendini yakmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ