Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elizabeth Hurley: Prens Harry'nin ilk ilişkisini yaşadığı kadın ben değilim - magazin haberleri
        1

        Prens Harry, geçen yıl 'Yedek' (Spare) adıyla çıkardığı otobiyografik kitabında hem kraliyette yaşadıklarını hem de kişisel deneyimlerini yazmıştı. Piyasaya ilk çıktığı ekim ayında anlattıklarıyla büyük ses getiren Harry, kitapta; "Kalabalık bir barın arkasındaki çimenlik alanda yaşandı" sözleriyle ilk cinsel deneyiminden de bahsetmiş ve kendinden yaşça büyük bir kadınla ilişkisinin olduğunu itiraf etmişti.

        2

        Pek çok kişi, kitapta anlatılanlara bakarak Harry'nin o sırada 16 yaşında olduğunu tahmin etmişti, ama Harry daha sonra da yaşından hiç bahsetmedi.

        3

        Harry'nin anlattığı bu bölüm kitabın en çok öne çıkan kısımlarından biri olmuştu. Herkes, Harry'nin anlattığı kadını merak ederken, pek çok kişi İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley'e işaret etmişti.

        4

        Bugüne dek iddialara cevap vermeyen 58 yaşındaki Elizabeth Hurley, dün akşam katıldığı Andy Cohen'in TV programında; "Bu çok gülünç bir şey. Harry, 'O kadın bir İngilizdi, benden yaşça büyüktü ve olay Gloucestershire'da oldu' deyince herkes, 'Bu, Elizabeth' deyiverdi. Absürttü. Saçmaydı" ifadesini kullandı.

        5

        Elizabeth Hurley ayrıca; "Eğer Harry, 'O harika görünümlü bir Amerikalıydı' deseydi, 'Bu, Andy Cohen' diyeceklerdi" şeklinde bir benzetme de yaptı.

        6

        Elizabeth Hurley; "Hayatımda onunla hiç karşılaşmadım" diyerek Prens Harry ile ilgili iddialara son noktayı koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ