Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de bünyesinde şelaleler de barındıran tabiat parklarına sonbahar renkleri hakim oluyor.

        "Şelaleler Şehri" olarak bilinen Düzce'de Aydınpınar ve Güzeldere tabiat parkları ile Türkiye'nin tescil edilen ilk tabiat anıtlarından Samandere Şelalesi ve çevresinde sonbahar renkleri hakim.

        Kente yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta 980 rakımlı Samandere Şelalesi'nin çevresi, kayın ve gürgen ağaçları ile asırlık anıt ağaçlarla sonbaharın tüm güzelliklerini bünyesinde barındırıyor.

        Kültür ve Turizm, Doğa Koruma ve Milli Parklar müdürlükleri ile Düzce Belediyesince son dönemlerde yapılan çevre düzenlemeleriyle kentin en çok ziyaretçi alan bölgelerinden olan Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı da doğa tutkunlarını cezbediyor.

        Son yıllarda yapılan çalışmalarla hem ulaşımı kolaylaşan hem de konaklama imkanı bulunan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı ise fotosafari meraklılarının gözde mekanları arasında yer alıyor.

        Tabiat parkları, İstanbul ve Ankara'ya yakın konumları dolayısıyla her dönem çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler